Personfølsomme oplysninger  GDPR

EU persondataforordning - Ny lovgivning fra 25. maj 2018 (GDPR)

Som I sikkert har hørt, er der kommet ny lovgivning fra EU som skal sikre, at personfølsomme oplysninger som CPR-nummer, adresse, telefonoplysninger, helbred osv. bliver behandlet med stor omtanke. I den forbindelse er det min pligt at oplyse jer om, hvordan personlige oplysninger bliver behandlet her i Børneuniverset.

  • Jeres underskrevne kontrakt ligger aflåst i en mappe her i Børneuniverset. Kontrakten bliver udelukkende brugt i pasningssammenhæng og vil blive makuleret på korrekt vis, når vores samarbejde ophører.

  • En kopi af jeres kontrakt bliver sendt til kommunen ved opstart og bliver udelukkende brugt til, at dokumentere vores samarbejde. Jeg sender kun via sikker post i Aabenraa kommune eller afleverer den direkte på rådhuset.  Kommunen behandler kontrakten fortroligt og makulerer den, når jeres barn stopper i Børneuniverset. Ingen 3. part vil få indsigt i kontrakten.

  • Jeg videresender ikke personfølsomme oplysninger til andre end kommunen.

  • E-mails, sms-beskeder og anden form for skriftlig kommunikation behandles ligeledes med stor omtanke. Jeg gemmer ingen e-mails, sms-beskeder mm.

  • I har altid ret til, at få indsigt i jeres papirer og I kan til hver en tid, med øjeblikkelig virkning, ændre i jeres aftale med mig ang. billeder eller personlige oplysninger (kontrakt), hvis der skulle blive behov for det.

  • Alle billeder og videoklip af jeres barn, taget med min mobiltelefon eller kamera, bliver lagret på min PC og vil blive der indtil vores samarbejde ophører. Billederne bruges som bekendt på hjemmesiden og facebooksiden ( til de af jer der giver tilladelse til det ). Når vores samarbejde ophører, vil billederne blive slettet fra PC’en.

  • Alle billeder og videoklip taget med mobiltelefon eller kamera lægges med det samme over på PC og slettes herefter fra telefonen. De behandles fortroligt og vises ikke til andre uden for pasningsordningen.

  • Billeder og videoklip af jeres barn som ligger på facebooksiden og hjemmesiden, vil blive slettet senest 5 år efter vores samarbejde ophører. I kan dog til hver en tid kræve dem slettet. Dette vil herefter ske øjeblikkeligt.

Når vi underskriver kontrakt og derved indgår I et samarbejde, accepterer I ovenstående